Jdi na obsah Jdi na menu
 

Beretta

Berettka je nejmenší fenka, img_0300.jpgbicolorní, narodila se 3. v pořadí s váhou 215g. Má nádhernou něžnou hlavičku s mírně nesymetrickou maskou a 1 velkou skvrnu na levém boku. Pravděpodobně bude velmi jemně broken. I přes svou (ne)velikost se  rozhodně mezi sourozenci neztratí, temperamentem a bojovností se jim vyrovná.  Je také dost podnikavá a stále vymýšlí nějaké kulišárny. 

V 7 týdnech váží 2180g, má všechny zoubky a  nůžkový skus. Je to taková poděska, všude je jí plno a nikdy nechybí u žádné lumpárny. Po zrušené rezervaci jsem uvažovala, že si ji přece jen nechám, i když  okolnosti nejsou štěněti ani trošku nakloněny.  Nakonec jsme sehnali spolumajitele, výbornou rodinu agiliťáků, kteří mají sice na můj vkus opravdu hodně psů, ale i přesto Berettce budou  věnovat určitě víc času, než bych jí mohla momentálně dopřát já. Budu si ji občas půjčovat na výstavy, a  kdyby se náhodou nezadařil poslední vrh po Ketce, čekají nás štěnda i od Berettky, pokud se ji povede uchovnit.  

img_4169.jpg img_7581.jpg

 

 

 

 

img_8477.jpg        img_8442.jpg

Berry se nakonec podařilo uchovnit a  v r. 2021 odchovala náš externí D vrh senzačních 5 kousků, kteří se zatím velmi slibně vyvíjejí.