Jdi na obsah Jdi na menu
 

Borgia

Borginka se narodila jako img_0317.jpgposlední, s váhou 235g, je tricolorní a bude téměř hladká nebo jemně broken. Má symetrickou masku a laškovný puntík (vypínač?) na temeni, také kroužek kolem ocásku. Je to největší fena z vrhu, ale rozhodně není žádná buchta, naopak, dokáže svým sourozencům pěkně zatopit. 

V 7 týdnech váží 2200g, má všechny zuby a nůžkový skus. Je docela ranařka, je velmi živá a remperamentní, hodila by se určitě nějakému myslivci, myslím, že lovecké vlohy tuhle fenku určitě neminou. "Vypínač" jsme označili spíš za turbotlačítko, jako vypínač to rozhodně nefunguje. Nicméně u sportujících pánečků bude pravděpodobně taky spokojená. Nakonec se stala náhradou za čerstvě uhynulého pejska, bude bydlet u Teplic, s paničkou bude chodit ke koním a trochu běhat, možná se pustí i do agility. 

 

img_4178.jpg   img_7595.jpg

img_8294.jpg   img_8523.jpg

Z Giny je super pracovní a sportovní fena, s paničkou začali nějakými treky, pak se s vervou pustily také do výstav a ve finále je z ní národní a klubová šampionka a teď bojuje i o titul Grandšampion. U koní má pohybu dost a dost a svůj temperament zúročí i na agilitním kolbišti. Zdědila také  skvělé lovecké vlohy, krom zkoušek bezkontaktního norování si na vlastní pěst zkusila i kontaktní a už má na kontě několik lišek a také jednoho jezevce. Připravuje se aktuálně na zkoušky vloh a možná i nějaké další, třeba podzimní nebo barvářské, ještě se uvidí.