Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vrh D PRT - externí

Beretta Realgar      x        Beefeater Beatific Beast

  Cwn Annwfn Edon  x  Ety Kutcher-Chan                     Extraterrestrial Top Russell  x   Gee Zoe Ritakim                          

 

Beretta je moc prima fenka, kterou jsem si původně chtěla nechat pro další chov. Situace v rodině mi ale nedovolovala mít štěně a dostatečně se mu věnovat, takže jsem se s těžkým srdcem rozhodla přenechat ji někomu, kdo ji adekvátně zaměstná. Volba padla na Lucku Zochovou a Pavla Henzla, kteří mají trochu zběsilou smečku 5 kelpií, 1 stařičkého křížence a 2 jack russliček z útulku. Rozhodně se má u nic Berry líp než by jí bývalo bylo u mně. A protože je krásná a šikovná, nastal i pro ni čas na štěňátka. Vybrali jsme jí sympatického pejska Beefeater Beatific Beast a s napětím čekali, co z ní vypadne, protože oba psi jsu z tricolorních rodičů, tudíž by mohli mít i tricolorní děti. 

19. ledna kolem poledního Berettka přivedla na svět  5 krásných štěňátek - jednu fenku a čtyři krásné kloučky. Všichni jsou v pořádku a Berry se o ně vzorně stará.

A opět deníček vrhu - tentokrát relativně stručný, protože štěnda nebyla u nás, a zprostředkované informace jsem nestíhala zapisovat

                      

img_2689.jpgDark Dixie

ČLP/PRT/3659

Tricolor, hrubosrstý

Maj. Anežka Nováková, Plzeň

 

Dobby - tmavý pejsek s hezkou symetrickou maskou, akčňák, ale celkem pohodář. Bude běhat agility a s páníčkem možná běhat.

 

 

 

 

 

img_2733.jpgDevilish Spider

ČLP/PRT/3660

Tricolor, jemně broken

Maj. Veronika Sedláčková, Tojice

 

Zico neboli Pavouček (jinak už mu nikdo neřekne) je pejsek, co nezkazí žádnou legraci. Je velmi podnikavý a poměrně sebevědomý. Doma na něj čeká akční čivavák Gas, měli by společně trénovat agility a flyball. 

 

 

 

 

img_2800.jpgDolce Cocco Bianco

ČLP/PRT/3661

Tricolor, hrubosrstý

Maj. manželé Peroutkovi, Adamov

 

Coco   byl zkraje velmi submisivní pejsek, ale týden co týden byl průraznější a sebevědomější. S páníčky a jejich 3 dětmi bude jezdit na výlety, myslím, že děti mu dostatečně zaměstnají tělo i hlavu. 

 

 

 

 

img_2695.jpgDon Diego    

ČLP/PRT/3662

Hnědobílý, broken

Maj. Klára Koubková, Praha

 

Diego je takový malý poděs, ve valných hromadách byl skoro vždycky vespod. S paničkou plánuje  agility, nosework a možná se pustí i do loveckého výcviku. 

                 

 

 

 

 

img_2610.jpgDesirée

ČLP/PRT/3663

Tricolor, broken

Maj. Jiří Kaufman, Bečov nad Teplou

 

Desinka je jediná fenka, a taky to chlapečkům dávala patřičně sežrat. Je velmi sebevědomá a pánečkovi bude pomocnicí v lese. 

 

 

 

Příspěvky

Krytí Berettky

3. 1. 2021

| Rubrika: Vrh D PRT - externí

 

Deníček vrhu D

27. 10. 2020

| Rubrika: Vrh D PRT - externí