Jdi na obsah Jdi na menu
 

Beretta Realgar      x        Beefeater Beatific Beast

Cwn Annwfn Edon x Ety Kutcher-Chan      Extraterrestrial Top Russellx Gee Zoe Ritakim                          

 

kalendar--16------kopie--10-.jpg

 

19. ledna kolem poledního Berettka přivedla na svět  5 krásných štěňátek - jednu fenku a čtyři krásné kloučky. Všichni jsou v pořádku a Berry se o ně vzorně stará.

 

1.-den.jpg

♦♦

26.1.   Štěňátka oslavila první týden svého života. Maminka se o ně vzorně stará, momentálně jen na střídačku pijí mléko a spí.  Zde můžete sledovat jejich přírůstky, tabulku vede Lucka přímo vzorně. 

♦♦

2.2.     Štěňátka jsou 2 týdny stará, a už mají povětšinou otevřené oči. O víkendu už přijímala první návštěvy, takže část majitelů už viděla své budoucí svěřence, dokonce nám udělali krásné fotky. 

                      Dark Dixiedark-dixie-hnedy.jpg

 

 

 

 

devilish-spider-fialovy.jpg             

 

 

 

   

Devilish Spiderdolce-cocco-bianco-zluty.jpg

 

 

 

 

       

 

           

            Dolce Cocco Bianco

don-diego-modry.jpg

 

 

 

 

 

 

             

 

Don Diego    

 

desiree-ruzova.jpg

 

 
 
 

             

 

                   

                           Desirée

 

 

 

   

 

 

 

 

♦♦

9.2.    Štěnda slaví 3 týdny na světě. Mají se k světu a začíná s nimi být legrace. První pokusy o lov a sežrání sourozenců jsou ještě nedokonalé, ale mimča se rychle zlepšují. Fotky od Karla jsou nádherné. 

♦♦

16.2.     Štěňátkům jsou 4 týdny. Už bydlí v ohrádce img_0237.jpeg a mají tam super herničku s tunelem, bazénkem s míčky a různými hračkami a překážkami, po kterých zdatně lezou. Konečně se na ně také budu moci jet podívat. 

 

 

 

 

 

 

♦♦

9.3. Štěňátkům je 7 týdnů, jsou už očipovaná, naočkovaná, mají každý svůj pas, takže už je čeká jen páteční BAER test a pak rozjezd k novým páníčkům. Kdyby to bylo na mně, ještě týden by pobyli doma, abych si jich řádně užila. Je to takový zvláštní pocit mít externí vrh, ještě navíc v této době. Ale moc díky za Lucku a Pavla, kteří se s nástrahami vládních opatření skvěle poprali a krom výchovy malých bílých poděsů se ujali i výběru a hodnocení budoucích pánečků. Já řadu z nich uvidím poprvé až v pátek a s některými (jejich rodinnými příslušníky) se potkám dokonce až při návštěvě v jejich novém domově nebo u nás. Poslední fotky z nedělní návštěvy jsou na Zoneramě.

♦♦

12.3.   Štěňátka dnes absolvovala BAER test na dědičnou hluchotu. Všichni prošli bez ztráty kytičky, tudíž se majitelé nemají na co vymlouvat, až je puberťáci přestanou poslouchat. Vzhledem k situaci s covidem jsme se dohodli s majiteli, že si je z Prahy rovnou odvezou, takže po testování 4 kluci odjeli postupně do svých domovů, zatímco Desirée frčela zase zpátky domů. K novým páníčkům pojede zítra. 

13.3.   Tak i Desirée  už je u nových páníčků, bude se věnovat lovecké kynologii.