Jdi na obsah Jdi na menu
 

Brenn

Brenník je nejmenší pejsek, img_0309.jpgnarodil se druhý v pořadí s váhou 210g, je bicolor a nádherně strakatý. Má líbivou symetrickou masku a 3 velké skvrny na hřbetě. Jako jediný bude poctivě hrubosrstý. Jinak je to pořádný rarach, co je pro každou špatnost.

V 7 týdnech váží Brenn 2180g, má všechny zoubky a nůžkový skus, také varlátka už má sestouplá. Ve smečce je největším  vzteklíkem, rád má navrch a velmi ho rozčiluje, když věci nejdou podle jeho představ.   Svým pánečkům v Černé Hoře bude dělat radost jako pracovitý sportovní mazlík, jeho využití v chovu bude záviset na vývoji chrupu, v 8 týdnech měl maličko užší spodní čelist, tak uvidíme, zda doroste správně. 

 

img_4184.jpg   img_7567.jpg

img_8333.jpg   img_8485.jpg

​Brenník měl s páníčky zkraje velmi prudké výměny názorů, ale chytli to za správný konec a teď je z něj super malý hlídač dětí. Je s jejich 2 dětmi ohromný kámoš (protože ztrácejí jídlo). Prošel základním výcvikem a občas své vědomosti opráší v brněnské psí škole. Taky se stíhá s paničkou sem tam proběhnout, ale cílenému výcviku se nevěnuje. I tak myslím, že je šťastný.